Øre-næse-halsklinikken i Sundhedens Hus, Aalborg
v/ Merete Ipsen, Speciallæge i Øre-næse-halssygdomme & Audiologi, Ph.d.

Om klinikken


Klinikken varetager undersøgelse og behandling af sygdomme inden for øre-næse-halssygdomme.


En stor del af min hverdag bruges til kontrol og behandling af børn med væske i mellemørerne, som kan give trykproblemer med natlig uro hos de mindste. Risikoen for akut mellemørebetændelse forøges ved væske i mellemørerne, og hørelse og sprogudvikling kan være påvirket.
Hvis tilstanden er længerevarende er drænbehandling en god mulighed, som kan holde symptomerne nede – mens mellemørefunktionen bedres som børnene vokser til.
 
Undersøgelse for og behandling af infektioner hos børn og voksne sker dagligt. Om nødvendigt fjernes polypper hos børn.

Hørenedsættelse og evt. svimmelhed hos voksne udgør ligeledes en stor del af vores aktivitet. Derfor har 7 andre nordjyske ørelæger og jeg et samarbejde med to audiologiassistenter om salg og servicering af høreapparater.

 

bygningen.jpg

Allergiske sygdomme spiller en tiltagende rolle. Som led i udredningen af disse tilstande har vi gennem flere år foretaget undersøgelse for allergi med hud-priktest. Hos de allergiske patienter, der ikke har tilstrækkelig effekt af medicin og/eller er meget generet af deres lidelse, kan vi tilbyde allergen-specifik immunterapi (allergivaccination). Behandlingen er mest effektiv ved allergi for birk og græs.

 

 

 

Skaermterminal2014.jpg          Ventevaer2014.jpg

 

 

 

                                    Klinik1_2014.jpg


 

 

 

 

 

 

 


Merete Ipsen   |   Dag Hammarskjølds Gade 4, 1   |   9000 Aalborg   |   Tlf 98130820
administration
god ørelæge Aalborg Ipsen Ibsen